• Grote groepen korting
  • Makkelijk retourneren

Producten leveren we uit eigen voorraad verzonden met PostNL. Producten met een langere verzendtijd moeten eerst besteld worden bij onze leverancier.

PostNL geeft voor levering naar België 1 à 2 dagen aan.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten België

De verzendkosten van je bestelling bij One Two Shop bedragen € 5,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 80,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Beste klant,

Wegens omstandigheden kunnen wij helaas de retourservice niet meer aanbieden. Onze excuses voor het ongemak. Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier dat met je bestelling is meegestuurd volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (One Two Shop, Watermanstraat 9, 5015TG Tilburg).
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Thor

8 artikelen
Filteren

8 artikel(en)

8 artikel(en)

Thor kostuum | Groot assortiment Thor pakken online

Kom jij uit Asgard en ben jij een echte god van donder en bliksem? Ga jij samen met the Avengers de wereld redden en is Loki je vijand? Samen met je hamer Mjölnir strijd je tegen het kwaad. Vind de leukste Thor kostuums online bij Verkleedklerenonline. Groot en uitgebreid assortiment van Thor pakken voor heren en kinderen. Verkleed je met een echt Marvel Thor kostuum en word een echte superheld! Ideaal voor carnaval en andere themafeesten en verkleedpartijen.
Voor al onze Thor verkleed kleding geldt dat een groot deel van het assortiment uit eigen voorraad geleverd wordt. Ga jij samen met een groepje verkleed als superhelden voor een themafeest? Neem contact met ons op voor grote groepen korting! Voor al onze Thor kostuums geldt; niet tevreden is geld terug. Verder is gemakkelijk retourneren bij ons mogelijk.