• Grote groepen korting
  • Makkelijk retourneren

Producten leveren we uit eigen voorraad verzonden met PostNL. Producten met een langere verzendtijd moeten eerst besteld worden bij onze leverancier.

PostNL geeft voor levering naar België 1 à 2 dagen aan.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten België

De verzendkosten van je bestelling bij One Two Shop bedragen € 5,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 80,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Beste klant,

Wegens omstandigheden kunnen wij helaas de retourservice niet meer aanbieden. Onze excuses voor het ongemak. Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier dat met je bestelling is meegestuurd volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (One Two Shop, Watermanstraat 9, 5015TG Tilburg).
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Belle en het beest

11 artikelen
Filteren

11 artikel(en)

11 artikel(en)

Belle en het beest kostuums | Belle sprookjesjurken online

Ben jij op zoek naar een mooie Belle en het beest sprookjes jurk voor kinderen en dames of een Belle en het Beest kostuum voor heren? Verbreek jij de vloek van het Beest in dit sprookje? Zoek niet verder en vind de mooiste Belle en het Beest sprookjeskostuums bij Verkleedklerenonline. Uitgebreid en divers assortiment sprookjesjurken en kostuums. Bestel een mooie Belle jurk voor dames of een Belle sprookjeskostuum met glitters voor kinderen. Verkleed jij je liever als het echte Beest? Dan vind je een leuk Belle en het Beest pak voor heren. Ideaal om samen als Belle en het Beest naar een themafeest te gaan of carnaval te vieren. Ook ideaal voor kinder prinsessenfeestjes.
Een groot deel van onze Belle en het Beest sprookjesjurken en kostuums leveren we uit eigen voorraad. Voor elk Belle sprookjeskostuum geldt; niet goed, geld terug. Verder kun je bij ons gemakkelijk retourneren. Bij een bestelling van Belle en het Beest sprookjes verkleedkleren vanaf € 70,- geldt gratis verzending voor Nederland.