• Grote groepen korting
  • Makkelijk retourneren

Producten leveren we uit eigen voorraad verzonden met PostNL. Producten met een langere verzendtijd moeten eerst besteld worden bij onze leverancier.

PostNL geeft voor levering naar België 1 à 2 dagen aan.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten België

De verzendkosten van je bestelling bij One Two Shop bedragen € 5,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 80,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Beste klant,

Wegens omstandigheden kunnen wij helaas de retourservice niet meer aanbieden. Onze excuses voor het ongemak. Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier dat met je bestelling is meegestuurd volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (One Two Shop, Watermanstraat 9, 5015TG Tilburg).
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Suicide squad

4 artikelen
Filteren

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Suicide squad kostuums| Harley Quinn & Joker pakken

Ben jij ook zo'n fan van de film Suicide Squad en ga jij de wereld redden als gevangene en superschurk? De gevaarlijke criminelen Harley Quinn, Deadshot, Killer croc, El Diablo gaan de aarde redden. Verkleedklerenonline heeft de leukste Suicide Squad kleding voor heren, dames en kinderen van deze film. Ga jij voor een Harley Quinn kostuum voor dames of toch liever de vijand van Batman met een the Joker kostuum voor heren? Om net zo te zijn als de filmacteur Will Smith zijn er Deadshot kostuums of wat dacht je van Killer croc pak? Suicide Squad kostuums zijn ideaal voor carnaval en andere film en tv themafeesten.
Een groot deel van ons assortiment Suicide Squad film kostuums wordt uit eigen voorraad geleverd. Als groep verkleed gaan als Harley Quinn, the Joker of een andere crimineel? Bekijk onze grote groepen korting. Voor alle Suicide Squad verkleed kleding geldt; niet goed is geld terug. Verder is gemakkelijk retourneren mogelijk.