• Grote groepen korting
  • Makkelijk retourneren

Producten leveren we uit eigen voorraad verzonden met PostNL. Producten met een langere verzendtijd moeten eerst besteld worden bij onze leverancier.

PostNL geeft voor levering naar België 1 à 2 dagen aan.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten België

De verzendkosten van je bestelling bij One Two Shop bedragen € 5,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 80,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Beste klant,

Wegens omstandigheden kunnen wij helaas de retourservice niet meer aanbieden. Onze excuses voor het ongemak. Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier dat met je bestelling is meegestuurd volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (One Two Shop, Watermanstraat 9, 5015TG Tilburg).
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Monster High

13 artikelen
Filteren

13 artikel(en)

13 artikel(en)

Monster high verkleedkleren | Monster high kostuum online

Op zoek naar een griezelige school? Ga naar Monster High, de échte school met monsterlijke wezens en nakomelingen van onder andere Dracula en het monster van Frankenstein. Verkleedklerenonline heeft de leukste en meest originele Monster High verkleedkleren voor dames en kinderen voor je op een rijtje. Zo kunnen dames zich verkleden als Frankie Stein met een Frankie stein Monster High kostuum. Of wat dacht je van Clawdeen en Draculaura? Maak je outfit compleet met Monster High pruiken. Ook is het mogelijk om samen met je kind verkleed te gaan als hetzelfde karakter. Kinderen kunnen zich ook nog verkleden als onder andere Abbey Bominable, Cleo de Nile of Lagoona Blue. Alles is mogelijk. De Monster high kostuums zijn ideaal voor carnaval en andere verkleedfeestjes.
Voor al onze Monster high verkleedkleren geldt dat een groot deel uit eigen voorraad geleverd wordt. Wil je je als groepje verkleden met Monster high kostuums? Bekijk onze groepskortingen. Voor al onze Monster high pakken geldt; niet goed, geld terug. Verder is gemakkelijk retourneren mogelijk. Bij bestelling van Monster High verkleedkleren ter waarde van Є70,- of meer geldt gratis verzending binnen Nederland.