• Grote groepen korting
  • Makkelijk retourneren

Producten leveren we uit eigen voorraad verzonden met PostNL. Producten met een langere verzendtijd moeten eerst besteld worden bij onze leverancier.

PostNL geeft voor levering naar België 1 à 2 dagen aan.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten België

De verzendkosten van je bestelling bij One Two Shop bedragen € 5,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 80,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Beste klant,

Wegens omstandigheden kunnen wij helaas de retourservice niet meer aanbieden. Onze excuses voor het ongemak. Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier dat met je bestelling is meegestuurd volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (One Two Shop, Watermanstraat 9, 5015TG Tilburg).
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Superhelden

82 artikelen
Filteren

Product 1 t/m 32 van 82

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Product 1 t/m 32 van 82

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Product 1 t/m 32 van 82

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Superhelden kostuums | Superheld pakken kind

Wil jij met je vriendjes superhelden spelen? Ben je nog op zoek naar een geschikt superhelden kostuum?  Bij Verkleedklerenonline hebben we de leukste superheld pakken voor kinderen. Groot en divers assortiment superhelden pakken voor jongens en meisjes! Zo verkleed jij je als je favoriete superheld! Verkleed je als Superman met een superman pak of een Batman pak. Meisjes kunnen zich verkleden met een Batgirl kostuum of Supergirl kostuum. Ben je fan van the Avengers? We hebben verschillende Avengers kostuums in ons assortiment, zoals een Iron man pak of een Captain America pak voor jongens. Of verkleed je als de Hulk of de dondergod Thor. Wil jij liever een superschurk zijn in plaats van een superheld? Verander in een echte slechterik met een the Joker kostuum voor jongens of een Harley Quinn kostuum voor meisjes als Batman je vijand is. Ideaal voor carnaval of andere verkleedpartijen en kinderfeestjes.
Een groot deel van ons assortiment superhelden verkleedkleren voor kinderen leveren we uit eigen voorraad. Met je vriendjes op vriendinnetjes verkleed als superhelden? Bekijk onze grote groep kortingen. Voor alle superhelden pakken geldt; niet goed, geld terug. Verder is er de mogelijkheid voor gemakkelijk retourneren.