• Grote groepen korting
  • Makkelijk retourneren

Producten leveren we uit eigen voorraad verzonden met PostNL. Producten met een langere verzendtijd moeten eerst besteld worden bij onze leverancier.

PostNL geeft voor levering naar België 1 à 2 dagen aan.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten België

De verzendkosten van je bestelling bij One Two Shop bedragen € 5,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 80,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Beste klant,

Wegens omstandigheden kunnen wij helaas de retourservice niet meer aanbieden. Onze excuses voor het ongemak. Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier dat met je bestelling is meegestuurd volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (One Two Shop, Watermanstraat 9, 5015TG Tilburg).
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Belle en het beest

11 artikelen
Filteren

11 artikel(en)

11 artikel(en)

Belle jurk kind | Belle en het Beest sprookjes kostuum

Lees jij, net als Belle, ook graag boeken en heb je een papa die gekke uitvindingen maakt? Verkleed je als sprookjesprinses Belle en bestel de mooiste Belle jurken online bij Verkleedklerenonline. Met een Belle en het Beest kostuum kan je je verkleden als je favoriete sprookjes prinses. Wat dacht je van Belle kostuum met glitters of een Belle accessoire set? Ben je op zoek naar een Belle en het Beest sprookjes pak voor kinderen? Leuke en originele Belle jurken vind je hier. Groot en divers assortiment sprookjesjurken. Kies je voor een luxe Belle sprookjes outfit of juist een Belle en het Beest jurk met mooie print? Verkleed je met carnaval of een sprookjes themafeest als Belle met een Belle en het Beest kostuum.

Een groot deel van onze Belle sprookjes verkleedkleren wordt uit eigen voorraad geleverd. Voor alle Belle en het Beest sprookjesprinses kostuums geldt; niet goed, geld terug. Verder kun je bij ons gemakkelijk retourneren. Bij een bestelling van Belle jurken van € 70,- of meer geldt gratis verzending voor Nederland.