• Grote groepen korting
  • Makkelijk retourneren

Producten leveren we uit eigen voorraad verzonden met PostNL. Producten met een langere verzendtijd moeten eerst besteld worden bij onze leverancier.

PostNL geeft voor levering naar België 1 à 2 dagen aan.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten België

De verzendkosten van je bestelling bij One Two Shop bedragen € 5,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 80,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Beste klant,

Wegens omstandigheden kunnen wij helaas de retourservice niet meer aanbieden. Onze excuses voor het ongemak. Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier dat met je bestelling is meegestuurd volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (One Two Shop, Watermanstraat 9, 5015TG Tilburg).
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Assepoester

14 artikelen
Filteren

14 artikel(en)

14 artikel(en)

Assepoester sprookjesjurk kind | Assepoester kostuums online

Wil jij ook als sprookjesprinses Assepoester in een betoverende jurk lopen? Bestel mooie sprookjesachtige Assepoester jurk online en verander in een echt prinsesje! Tover jezelf om tot je favoriete sprookjes prinses met een mooi Assepoester kostuum voor kinderen. Deze prinses met haar glazen muiltjes en koets is bekend van de gelijknamige film 'Assepoester'. Ben je op zoek naar een Assepoester jurkje? Mooie en originele Assepoester verkleedkleding vind je hier bij Verkleedklerenonline. We hebben een uitgebreid en divers assortiment als het gaat om Assepoester sprookjesjurken. Ga je voor een klassieke Assepoester jurk of kies je een warme jurk voor in de winter? De leukste Assepoester verkleedkleding en meer sprookjes prinsessen vind je hier. Verkleed je met carnaval of met een prinsessen themafeest of kinderfeest als een echte prinses Assepoester.

Een groot deel van onze sprookjes Assepoester jurken wordt uit eigen voorraad geleverd. Voor alle verkleedkleren van Assepoester geldt; niet goed, geld terug. Verder kun je bij ons gemakkelijk retourneren.