• Grote groepen korting
  • Makkelijk retourneren

Producten leveren we uit eigen voorraad verzonden met PostNL. Producten met een langere verzendtijd moeten eerst besteld worden bij onze leverancier.

PostNL geeft voor levering naar België 1 à 2 dagen aan.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten België

De verzendkosten van je bestelling bij One Two Shop bedragen € 5,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 80,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Beste klant,

Wegens omstandigheden kunnen wij helaas de retourservice niet meer aanbieden. Onze excuses voor het ongemak. Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier dat met je bestelling is meegestuurd volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (One Two Shop, Watermanstraat 9, 5015TG Tilburg).
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Cars

3 artikelen
Filteren

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Cars pak kind  | Groot assortiment Cars verkleedkleding online

Ben jij helemaal gek van auto’s en racen? Wil jij de Piston Cup winnen? Zorg ervoor dat jij de snelste ben net zoals de racewagen Bliksem McQueen! Verkleed je als levende auto’s met de Cars pakken van Verkleedklerenonline. Groot en divers assortiment Cars verkleedkleding voor kinderen. Je kan je verkleden met een Bliksem McQueen kostuum. Ben je liever een Britse spion? Dan is er nog altijd een Finn McMissile kostuum voor je. De Cars kostuums zijn ideaal voor carnaval of andere verkleedfeestjes en kinderfeestjes.
Een groot deel van ons assortiment Cars verkleedkleren wordt uit eigen voorraad geleverd. Wil je samen met je vriendjes verkleed als de raceauto’s van de film Cars? Bekijk dan onze grote groepskortingen! Voor al onze Cars verkleed kleding geldt; niet goed is geld terug. Verder kun je bij ons gemakkelijk retourneren.