• Grote groepen korting
  • Makkelijk retourneren

Producten leveren we uit eigen voorraad verzonden met PostNL. Producten met een langere verzendtijd moeten eerst besteld worden bij onze leverancier.

PostNL geeft voor levering naar België 1 à 2 dagen aan.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten België

De verzendkosten van je bestelling bij One Two Shop bedragen € 5,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 80,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Beste klant,

Wegens omstandigheden kunnen wij helaas de retourservice niet meer aanbieden. Onze excuses voor het ongemak. Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier dat met je bestelling is meegestuurd volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (One Two Shop, Watermanstraat 9, 5015TG Tilburg).
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Thema kiezen

Dieren

124 artikelen
Filteren

Product 1 t/m 32 van 124

Product 1 t/m 32 van 124

Dierenpak kind | Assortiment dieren kostuums online

Wat is jouw lievelingsdier? Wil jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes verkleed gaan in een dierenpak? Verkleedklerenonline heeft de leukste dieren kostuums voor kinderen die gemakkelijk online te bestellen zijn. Uitgebreid en divers assortiment dierenkostuums. Met onze dieren verkleedkleren verkleed ieder kind zich als zijn favoriete dier! Wat dacht je van een dinosaurus pak, een kikker kostuum of een eng krokodil kostuum? Ook hebben we leuke dieren sets, zoals een kattenset of een konijnset. Hiermee maak je je dierenoutfit helemaal af. De dierenpakken zijn ideaal voor feesten als carnaval en andere verkleedfeesten zoals dieren themafeesten en kinderfeestjes.
Een groot deel van ons assortiment dierenpakken voor kinderen wordt uit eigen voorraad geleverd. Ga je met je vriendjes verkleed als leuke beestjes? Bekijk onze grote groepskortingen. Voor al onze dieren verkleedkleren geldt; niet goed is geld terug. Je kunt bij ons gemakkelijk retourneren.