• Grote groepen korting
 • Makkelijk retourneren

Producten leveren we uit eigen voorraad verzonden met PostNL. Producten met een langere verzendtijd moeten eerst besteld worden bij onze leverancier.

PostNL geeft voor levering naar België 1 à 2 dagen aan.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten België

De verzendkosten van je bestelling bij One Two Shop bedragen € 5,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 80,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Beste klant,

Wegens omstandigheden kunnen wij helaas de retourservice niet meer aanbieden. Onze excuses voor het ongemak. Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier dat met je bestelling is meegestuurd volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (One Two Shop, Watermanstraat 9, 5015TG Tilburg).
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Je bestelling retourneren

< terug naar Retourneren – ruilen

Het kan gebeuren dat je niet tevreden bent over je bestelling. Het product is niet naar verwachting of past niet. Dan mag je de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder reden aan ons retourneren. Het artikel dat je wilt terug sturen ontvangen we uiteraard graag, indien redelijkerwijs mogelijk, compleet en netjes in onbeschadigde verpakking retour.

Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

Retour sturen aan ons postadres

 • Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
 • Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
 • Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Terugbrengen bij ons magazijn aan de Watermanstraat 9 te Tilburg.
Woon of ben je in de buurt van Tilburg? Dan mag je je bestelling natuurlijk ook gewoon bij onze showroom terugbrengen.

 • Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
 • Kom langs onze showroom om je pakket af te geven. Je kunt langs komen op maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 tot 17.30 uur. Laat op voorhand even weten wanneer je komt dan zorgen we dat er zeker iemand aanwezig is.


Geld terug
Na ontvangst van je bestelling maken we binnen tien werkdagen het aankoopbedrag terug over.

 • Heb je de volledige bestelling terug gebracht in de showroom of geretourneerd aan ons postadres? Dan ontvang je het volledige aankoopbedrag, inclusief de verzendkosten voor het heen sturen, retour.
 • Is het totaalbedrag van jouw bestelling boven de € 60,00 dan heb je geen verzendkosten voor het heen sturen betaald. Retourneer je een deel van je bestelling en komt hiermee het totaalbedrag onder de € 60,00 (van wat je hebt gehouden) dan verrekenen we ook de verzendkosten van € 3,95.


Sommige producten kunnen we niet retour nemen. Bekijk hier welke dat zijn.

Daarnaast kan je als consument gebruik maken van het herroepingsrecht door middel van het Europees modelformulier voor Herroeping. Maak je gebruik van dit formulier nadat je de bestelling al hebt ontvangen, dan kan je via onze retourservice het pakket terug sturen.

Let op:

 • Retourzendingen zonder ingevuld retourformulier kunnen wij niet in behandeling nemen omdat de afzender dan niet te achterhalen is.
 • Het product mag niet gedragen of gewassen zijn, passen mag natuurlijk wel. Het product mag beoordeeld worden zoals dat ook in een fysieke winkel mogelijk is. Als je meer met het product doet dan het enkel beoordelen en er hierdoor schade aan het product ontstaat, ben je als klant voor deze waardevermindering aansprakelijk.
 • Wij controleren het geretourneerde artikel zorgvuldig op beschadigingen en gebruikerssporen. Indien deze aanwezig zijn, wordt geen nieuw artikel opgestuurd of geld teruggegeven. Wil je het beschadigde of gedragen artikel terug? Dan kan dit tegen vergoeding van verzend- en handelingskosten.