• Grote groepen korting
  • Makkelijk retourneren

Producten leveren we uit eigen voorraad verzonden met PostNL. Producten met een langere verzendtijd moeten eerst besteld worden bij onze leverancier.

PostNL geeft voor levering naar België 1 à 2 dagen aan.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten België

De verzendkosten van je bestelling bij One Two Shop bedragen € 5,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 80,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Beste klant,

Wegens omstandigheden kunnen wij helaas de retourservice niet meer aanbieden. Onze excuses voor het ongemak. Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier dat met je bestelling is meegestuurd volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (One Two Shop, Watermanstraat 9, 5015TG Tilburg).
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Green lantern

1 artikelen
Filteren

1 artikel(en)

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Green Lantern kostuum heren | Green lantern pakken

Wil jij ook net als Hal Jordan de superheld the Green Lantern zijn? Wil jij een stoere groene superheld zijn die de aarde bewaakt? Vind de leukste Green Lantern Hal Jordan kostuums voor heren online bij Verkleedklerenonline. Divers en uitgebreid assortiment van the Green Lantern pakken. Verkleed je met een klassiek Hal Jordan Green Lantern kostuum mét Power Ring! Save the world! Hiermee steel je de show! Ideaal voor carnaval en andere superhelden themafeesten en verkleedpartijen.
Voor al onze Green Lantern verkleedkleren voor heren geldt dat een groot deel van het assortiment uit eigen voorraad geleverd wordt. Wil je met een groep verkleed als superhelden? Neem dan contact met ons op voor de grote groepen korting. Voor alle Superhelden Green lantern verkleed kleding geldt; niet goed is geld terug. Daarnaast kun je bij ons gemakkelijk retourneren.