• Grote groepen korting
  • Makkelijk retourneren

Producten leveren we uit eigen voorraad verzonden met PostNL. Producten met een langere verzendtijd moeten eerst besteld worden bij onze leverancier.

PostNL geeft voor levering naar België 1 à 2 dagen aan.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten België

De verzendkosten van je bestelling bij One Two Shop bedragen € 5,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 80,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Beste klant,

Wegens omstandigheden kunnen wij helaas de retourservice niet meer aanbieden. Onze excuses voor het ongemak. Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier dat met je bestelling is meegestuurd volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (One Two Shop, Watermanstraat 9, 5015TG Tilburg).
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Party ponchos

10 artikelen
Filteren

10 artikel(en)

10 artikel(en)

Party Poncho heren | Een te gekke party poncho koop je online


Ben jij ook klaar met die saaie doorzichtige wegwerp poncho's en wil je op dat ene festival de blits maken met een te gekke poncho waar iedereen je in herkent? Koop dan een coole party poncho online bij Verkleedklerenonline. Met deze gekke party poncho's ben jij klaar voor ieder festival, maar je kan ze natuurlijk ook gewoon gebruiken op de camping of voor thuis. De regenponcho's zijn gemaakt van waterafstotend polyester en kan heel vaak gebruikt worden (geen wegwerp). Let op! Waterafstotend is niet waterdicht, de poncho's kunnen doorlekken. De capuchon is dubbel gevoerd, zodat deze beter waterafstotend is en niet snel zal doorlekken. Let the rain come down! Een groot deel van ons assortiment party poncho’s geldt dat ze uit eigen voorraad leverbaar zijn. Voor alle party poncho’s geldt; niet goed, geld terug. Daarnaast kun je bij ons gemakkelijk retourneren.