• Grote groepen korting
  • Makkelijk retourneren

Producten leveren we uit eigen voorraad verzonden met PostNL. Producten met een langere verzendtijd moeten eerst besteld worden bij onze leverancier.

PostNL geeft voor levering naar België 1 à 2 dagen aan.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten België

De verzendkosten van je bestelling bij One Two Shop bedragen € 5,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 80,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Beste klant,

Wegens omstandigheden kunnen wij helaas de retourservice niet meer aanbieden. Onze excuses voor het ongemak. Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier dat met je bestelling is meegestuurd volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (One Two Shop, Watermanstraat 9, 5015TG Tilburg).
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Turtles

5 artikelen
Filteren

5 artikel(en)

5 artikel(en)

Turtle kostuum heren | Turtles pakken online

Verkleed je als de Teenage Mutant ninja turtles! Wie kent ze niet? Zo wordt jij net als de naar renaissance kunstenaars genoemde mutant schildpadden die ook ninja’s zijn! Wie is jouw favoriet? Verkleedklerenonline heeft de leukste Turtle kostuums voor heren! Uitgebreid en divers assortiment Turtles pakken. Verkleed je als Raphael, Donatello, Leonardo en Michelangelo met mooie turtles verkleedkleren. Van iedere Teenage mutant ninja turtle hebben we morphsuits. De Turtles verkleedkleren zijn ideaal voor carnaval en andere thema verkleedfeesten en verkleedpartijen.
Een groot deel van ons assortiment Turtles pakken wordt uit eigen voorraad geleverd. Als groepje verkleed als deze leuke mutant schildpadden? Neem contact met ons op voor leuke groepskortingen. Voor alle Turtle kostuums geldt; niet goed is geld terug. Verder kun je bij ons gemakkelijk retourneren.