• Grote groepen korting
  • Makkelijk retourneren

Producten leveren we uit eigen voorraad verzonden met PostNL. Producten met een langere verzendtijd moeten eerst besteld worden bij onze leverancier.

PostNL geeft voor levering naar België 1 à 2 dagen aan.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten België

De verzendkosten van je bestelling bij One Two Shop bedragen € 5,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 80,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Beste klant,

Wegens omstandigheden kunnen wij helaas de retourservice niet meer aanbieden. Onze excuses voor het ongemak. Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier dat met je bestelling is meegestuurd volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (One Two Shop, Watermanstraat 9, 5015TG Tilburg).
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Suicide Squad

4 artikelen
Filteren

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Suicide squad film kleding heren | The Joker kostuums & meer

Ben jij een slechterik zoals the Joker uit de film Suicide Squad en is superheld Batman je vijand? Of kan jij net zoals schurk Deadshot goed omgaan  met een pistool? Of lijk jij op een krokodil zoals de enge Killer croc? De leukste kostuums van de DC Comics film Suicide Squad vind je bij Verkleedklerenonline. Denk maar aan een leuk the Joker kostuum voor heren. Groot en uitgebreid assortiment Suicide Squad kostuums waarbij je in een echte superschurk verandert! Verkleed je met een the Joker pak om de superhelden te misleiden. Ideaal voor carnaval en andere film en televisie themafeesten.
Een groot deel van ons assortiment the Joker kostuums leveren we uit eigen voorraad. Ga jij samen met een groepje verkleed als de superschurken uit Suicide Squad? Bekijk onze grote groeps korting! Voor al onze the Joker pakken en andere film kostuums geldt; niet goed is geld terug. Daarnaast kun je bij ons gemakkelijk retourneren.