• Grote groepen korting
  • Makkelijk retourneren

Producten leveren we uit eigen voorraad verzonden met PostNL. Producten met een langere verzendtijd moeten eerst besteld worden bij onze leverancier.

PostNL geeft voor levering naar België 1 à 2 dagen aan.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten België

De verzendkosten van je bestelling bij One Two Shop bedragen € 5,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 80,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Beste klant,

Wegens omstandigheden kunnen wij helaas de retourservice niet meer aanbieden. Onze excuses voor het ongemak. Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier dat met je bestelling is meegestuurd volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (One Two Shop, Watermanstraat 9, 5015TG Tilburg).
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Disney

5 artikelen
Filteren

5 artikel(en)

5 artikel(en)

Disney kostuum heren | Disney Mad hatter kostuum & meer

Ben jij net zo gek als de gekke hoedenmaker, oftewel de Mad Hatter? Of ben je vervloekt zoals het beest uit het Belle en het Beest verhaal? Verkleedklerenonline heeft de leukste Disney kostuums voor heren. Uitgebreid en divers assortiment Disney verkleedkleren. Heren verkleden zich  met een echt Disney Mad Hatter kostuum uit de film Alice in Wonderland. Is Wonderland niet jouw ding? Verbreek dan je eigen vloek als het Beest. Verkleed je samen met je partner met een Belle en het Beest kostuum. Zo steel je de show als het leukste stel! Met een Disney kostuum verkleed iedereen zich als zijn favoriete Disney karakter. De Disney verkleedkleren voor mannen zijn ideaal voor carnaval, verkleedfeesten en Disney themafeesten.
Een groot deel van ons assortiment Disney kostuums voor heren wordt uit eigen voorraad geleverd. Wil je met een groep verkleed gaan in Disney verkleedkleren? Bekijk onze grote groepskortingen. Voor al onze Disney kleding geldt; niet goed is geld terug. Verder is gemakkelijk retourneren bij ons mogelijk.