• Grote groepen korting
  • Makkelijk retourneren

Producten leveren we uit eigen voorraad verzonden met PostNL. Producten met een langere verzendtijd moeten eerst besteld worden bij onze leverancier.

PostNL geeft voor levering naar België 1 à 2 dagen aan.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten België

De verzendkosten van je bestelling bij One Two Shop bedragen € 5,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 80,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Beste klant,

Wegens omstandigheden kunnen wij helaas de retourservice niet meer aanbieden. Onze excuses voor het ongemak. Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier dat met je bestelling is meegestuurd volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (One Two Shop, Watermanstraat 9, 5015TG Tilburg).
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Verkleedkleding

848 artikelen
Filteren

Product 1 t/m 32 van 848

Product 1 t/m 32 van 848

Product 1 t/m 32 van 848

Verkleedkleding heren online kopen  | Groot assortiment leuke verkleedkleren

Mooi heren kostuum aan het zoeken? Originele verkleedkleding voor heren koop je bij Verkleedklerenonline. Door het grote en diverse assortiment heren kostuums kun je er top uitzien tijdens de meest uiteenlopende feesten. Zo hebben wij onder andere heren carnavalskleding en heren kostuums voor andere verkleedpartijen en themafeesten. Of wat dacht je van een eng Halloween kostuum of een traditioneel Oktoberfest kostuum? Alles is mogelijk! De leukste thema verkleedkleding voor heren is te vinden in ons assortiment. Hou je van superhelden? Ga verkleed in een superhelden kostuum! Ga je liever voor een Superman pak of een Batman pak? Natuurlijk hebben we ook superhelden kostuums van the Avengers. Al gedacht aan een Star Wars kostuum voor heren? Verder hebben we nog grappige heren kostuums of verkleed je bijvoorbeeld als haai met een dieren kostuum. Daarnaast hebben we nog leuke stijlvolle pakken van Opposuits en Standout Suits. Of wat dacht je van een morphsuit? Ga je met een groep verkleed? Neem contact met ons op voor de grote groepen korting. Voor alle heren verkleedkleren geldt, niet goed, geld terug. Verder kun je bij ons gemakkelijk retourneren.