• Grote groepen korting
  • Makkelijk retourneren

Producten leveren we uit eigen voorraad verzonden met PostNL. Producten met een langere verzendtijd moeten eerst besteld worden bij onze leverancier.

PostNL geeft voor levering naar België 1 à 2 dagen aan.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten België

De verzendkosten van je bestelling bij One Two Shop bedragen € 5,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 80,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Beste klant,

Wegens omstandigheden kunnen wij helaas de retourservice niet meer aanbieden. Onze excuses voor het ongemak. Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier dat met je bestelling is meegestuurd volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (One Two Shop, Watermanstraat 9, 5015TG Tilburg).
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Superhelden

43 artikelen
Filteren

Product 1 t/m 32 van 43

  1. 1
  2. 2

Product 1 t/m 32 van 43

  1. 1
  2. 2

Superhelden kostuums dames | Superheld pakken

Ook vrouwen kunnen superhelden zijn! Wij van Verkleedkleren online hebben de leukste superhelden kostuums voor vrouwen op een rijtje. Groot en divers assortiment superhelden pakken te bestellen voor jou! Verkleed je als vrouwelijke Batman met een Batgirl kostuum of wat dacht je van een Catwoman  kostuum? Wil je liever een supergirl zijn, dan kan dat met een supergirl kostuum. Is Wonder Woman jouw favoriet? Geen probleem. Diverse Wonder Woman kostuums voor dames in ons assortiment. Liever geen superheld maar een superschurk? Verkleed je als slechterik met een Harley Quinn kostuum! Ideaal voor carnaval en superhelden themafeesten.
Een groot deel van ons assortiment superhelden kostuums wordt uit eigen voorraad geleverd. Met een groep verkleed als superhelden voor een themafeest? Bekijk onze grote groep kortingen. Voor alle superhelden verkleedkleren geldt; niet goed is geld terug. Verder kun je bij ons gemakkelijk retourneren. Bij bestelling van superhelden pakken voor Є70,- of meer geldt gratis verzending binnen Nederland.