• Grote groepen korting
  • Makkelijk retourneren

Producten leveren we uit eigen voorraad verzonden met PostNL. Producten met een langere verzendtijd moeten eerst besteld worden bij onze leverancier.

PostNL geeft voor levering naar België 1 à 2 dagen aan.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten België

De verzendkosten van je bestelling bij One Two Shop bedragen € 5,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 80,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Beste klant,

Wegens omstandigheden kunnen wij helaas de retourservice niet meer aanbieden. Onze excuses voor het ongemak. Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier dat met je bestelling is meegestuurd volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (One Two Shop, Watermanstraat 9, 5015TG Tilburg).
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Turtles

5 artikelen
Filteren

5 artikel(en)

5 artikel(en)

Turtle kostuum dames | Turtles pakken online

Verkleed als mutant schildpadden die ninja’s zijn? We hebben het natuurlijk over de Teenage Mutant Ninja Turtles! Deze leuke schildpadden zijn vernoemd naar Italiaanse kunstenaars. Wie is jouw favoriet? Wij van Verkleedklerenonline hebben de leukste en  meest originele Turtle kostuums voor dames voor je op een rijtje. Dames verkleden zich met een Raphael turtles pak. Of wat dacht je van een morphsuit van Raphael, Donatello, Michelangelo en Leonardo? Alles is mogelijk. De turtles pakken zijn ideaal voor carnaval of andere themafeesten.
Voor al onze Turtles pakken geldt dat een groot deel van het assortiment uit eigen voorraad geleverd wordt. Wil je als groep verkleed als de leuke turtles? Bekijk onze grote groep kortingen. Voor alle Turtles verkleedkleren voor dames geldt; niet tevreden is geld terug. Daarnaast kun je bij ons gemakkelijk retourneren.