• Grote groepen korting
  • Makkelijk retourneren

Producten leveren we uit eigen voorraad verzonden met PostNL. Producten met een langere verzendtijd moeten eerst besteld worden bij onze leverancier.

PostNL geeft voor levering naar België 1 à 2 dagen aan.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten België

De verzendkosten van je bestelling bij One Two Shop bedragen € 5,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 80,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Beste klant,

Wegens omstandigheden kunnen wij helaas de retourservice niet meer aanbieden. Onze excuses voor het ongemak. Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier dat met je bestelling is meegestuurd volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (One Two Shop, Watermanstraat 9, 5015TG Tilburg).
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Film

75 artikelen
Filteren

Product 1 t/m 32 van 75

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Product 1 t/m 32 van 75

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Product 1 t/m 32 van 75

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Star Wars kostuums dames & meer | Film kostuums dames

Use the force! Dat is wat jij wilt doen als echte Star Wars liefhebber! De leukste Film kostuums voor dames vind je bij Verkleedklerenonline. Uitgebreid en divers assortiment Star Wars kostuums maar ook kostuums van andere populaire films. Verkleed je als je favoriete filmkarakter met een Star Wars pak, zoals de duistere Darth Vader. Of verkleed je als vrouwelijk Star Wars figuur met een Prinses Leia of Rey kostuum. Ben je fan van schurken zoals Harley Quinn? Met een Harley Quinn kostuum verkleed je je als je favoriete Suicide Squad karakter. Verder zijn er diverse Minion pakken voor dames. Wie van de Minions is jouw favoriet? Alle film kostuums zijn perfect voor carnaval en verkleedfeesten zoals Star wars themafeesten.
Voor al onze Star wars kostuums, Minion pakken en andere film kostuums geldt er dat een groot deel van  het assortiment uit eigen voorraad geleverd wordt. Wil je met een groep verkleed gaan als je favoriete film karakters? Neem contact met ons op voor grote groepskortingen. Voor al onze Star Wars pakken en andere film verkleedkleren geldt; niet goed is geld terug. Verder kun je bij ons gemakkelijk retourneren.