• Grote groepen korting
  • Makkelijk retourneren

Producten leveren we uit eigen voorraad verzonden met PostNL. Producten met een langere verzendtijd moeten eerst besteld worden bij onze leverancier.

PostNL geeft voor levering naar België 1 à 2 dagen aan.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Bestel je met een groep? Dan krijg je korting!

Willen jullie met de vriendengroep in hetzelfde thema verkleed? Of hebben jullie als carnavalsvereniging hét kostuum gespot voor het nieuwe seizoen?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de kostuums en natuurlijk doorgeven wat voor korting jullie kunnen krijgen.

Verzendkosten België

De verzendkosten van je bestelling bij One Two Shop bedragen € 5,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 80,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Beste klant,

Wegens omstandigheden kunnen wij helaas de retourservice niet meer aanbieden. Onze excuses voor het ongemak. Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier dat met je bestelling is meegestuurd volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (One Two Shop, Watermanstraat 9, 5015TG Tilburg).
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Verkleedkleding

1104 artikelen
Filteren

Product 1 t/m 32 van 1104

Product 1 t/m 32 van 1104

Product 1 t/m 32 van 1104

Verkleedkleding dames online kopen | Groot assortiment leuke verkleedkleren

Leuk dames kostuum aan het zoeken? Originele verkleedkleding voor dames koop je snel en makkelijk bij Verkleedklerenonline. Mooie, grappige en sexy verkleedkleren voor dames. Een uitgebreid en divers assortiment dames kostuums voor diverse feesten. Zo hebben wij dames carnavalskleding, Halloween dames kostuums, Oktoberfest dames kleding en dames kostuums voor andere verkleedpartijen en themafeesten. De leukste thema verkleedkleding voor dames is te vinden in ons assortiment. Zo hebben wij verkleedjurken, denk hierbij aan een leuk Disney kostuum voor dames zoals een mooie Assepoester jurk. Ook hebben wij voor dames Star Wars pakken en Superhelden kostuums zoals Supergirl kostuums en Avengers kostuums. Verder hebben we sexy jurken zoals een Batman jurk. Daarnaast hebben we sexy catsuits. Ook hebben we voor de dames met een maatje meer onze grotere maten kostuums. Ga je met een groep verkleed? Neem contact met ons op voor de grote groepen korting. Voor alle verkleedkleren geldt, niet goed, geld terug. Verder kun je bij ons gemakkelijk retourneren.